loopfietswereld voor de beste loopfiets

EEN WERELD AAN LOOPFIETSEN

 

LOOPFIETSWERELD heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de loopfiets met twee wielen voor kinderen vanaf ± 2 jaar. We leveren uit voorraad een ruim assortiment loopfietsen in verschillende modellen, kleuren en prijzen. Wij vinden dat u keus moet hebben en daarom is ons assortiment zo groot.
De gerenommeerde Duitse merken LIKEaBIKE, Puky, Kettler en FirstBIKE zijn ook in onze collectie opgenomen en maken het aanbod nog completer. Wij hebben alle loopfietsen op voorraad en versturen deze dagelijks door heel Nederland en België.
LOOPFIETSWERELD levert niet alleen loopfietsjes aan particulieren, maar ook aan scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere instellingen, gericht op jonge kinderen. Indien u professionele loopfietsen wil aanschaffen voor uw bedrijf, kunnen wij u vrijblijvend adviseren.
We vinden het belangrijk dat een loopfiets leuk is voor kinderen, maar bovenal ook veilig. Uiteraard zijn al onze loopfietsen dan ook kindvriendelijk, van zeer goede kwaliteit en CE-gecertificeerd. Al onze modellen voldoen aan de Europese richtlijnen die voor kinderspeelgoed gesteld zijn.
We willen dat kinderen veel plezier beleven aan onze producten en voor het kiezen van het juiste loopfietsje geven wij u graag een goed advies. Wij wensen u veel plezier op onze site.
Met vriendelijke groet,

 Loopfietswereld.nl

-   Inclusief verzendkosten bij bestelling van een loopfiets   -

Levering binnen 1-2 werkdagen

 

Ons assortiment loopfietsen heeft de volgende merken:

 

Loopfietsen van:LIKEaBIKE logo, de Loopfiets

De LIKEaBIKE houten loopfiets is 10 jaar geleden door de huidige eigenaar ontworpen voor zijn zoontje. De vele positieve reacties over dit loopfietsje hebben ervoor gezorgd dat de LIKEaBIKE houten loopfietsjes over de hele wereld verkrijgbaar zijn. Alle LIKEaBIKE houten loopfietsjes worden liefdevol met de hand gemaakt door de familie Mertens in Duitsland.likeabike_mit_anhaenger_homepage_01

Naast de bekende houten loopfietsen heeft LIKEaBIKE ook uit hoogwaarding aluminium gefabriceerde modellen. Dit model heet Jumper en heeft een verende achterbrug. 

LIKEaBIKE Jumper 

   
Loopfietsen van: 

Puky loopfietsenPUKY loopfietsen zijn speciaal op de anatomische eisen van uw kinderen afgestemd en trainen afhankelijk van de ontwikkelingsfase van uw kind bepaalde eigenschappen, zoals kracht en uithoudingsvermogen, het evenwichtsgevoel, het coördinatievermogen en de concentratie, om optimaal ondersteund te worden.

PUKY staat traditioneel voor bevoegdheid en inzet in de op kinderen afgestemde voertuigbouw en voor een unieke en innovatieve kwaliteitsstandaard in de fabricage, constructie en productie. Hoogwaardige materialen en onderdelen, zoals poedercoating bij vele producten, garanderen een lange gebruiksduur en een hoge tweedehands waarde.

    captn_sharky_homepage Puky Lillifee

Loopfietsje: Puky Capt'n Sharky                  Loopfietsje: Puky Lillifee

 

  Loopfietsen van:

FirstBIKE

De loopfietsjes van FirstBIKE zijn gemaakt van GFK-Polyamid. Dit betekend dat de loopfietsjes gemaakt zijn van glasvezel versterkt kunststof. Het loopfietsje kenmerkt zich door het lage gewicht, een speciaal gevormd loopfietszadel, de montage van een zeer goede  trommelrem en de duurzaamheid.

 

De kunststof loopfietsen kunnen niet roesten en beschadigen nauwelijks. Dit alles maakt een kunststof loopfietsje een goede keus voor jarenlang speelplezier. 

FirstBIKE Street

Loopfiets FirstBIKE Street

Toppers

Loopfiets Cross Grijs

Loopfiets Cross Grijs

Vanaf: €99.00 €89.00

Deze STOERE loopfiets FirstBIKE CROSS heeft speciale "terrein"banden en maken de fiets uit...

meer informatie >>
Loopfiets LIKEaBIKE Jumper Oranje

Loopfiets LIKEaBIKE Ju...

€199.95

De loopfiets LIKEaBIKE Jumper is het metalen model van de LIKEaBIKE familie. Het frame is gemaakt va...

meer informatie >>